Managementul calitatii

Laborator

Laboratorul este primul laborator din judet acreditat RENAR conform standardului ISO 15189.

Toata activitatea din laborator se desfasoara conform procedurilor interne acreditate care se refera la: 1. metodele de lucru în conditii obisnuite si de forta majora, 2. metode de imbunatatire, 3. actiuni preventive pentru situatii speciale. Respectam cu strictete toate dispozitiile procedurilor, a standardelor si intructiunilor emise de autoritatile competente, a prevederile legale, regulamentelor, ghidurilor.

Acreditarile specifice activitatii noastre de laborator sunt complete și la zi.

Metodele de lucru sunt validate internațional, iar laboratorul este dotat tehnic cu aparate performante.Se lucreaza cu aparatura noua, performanta, de ultima generatie, aparatele fiind etalonate metrologic, si verificate periodic, conform contractelor de service, de catre personal autorizat.

Laboratorul participa la scheme de control extern de calitate. Acestea se efectueaza pentru a vedea daca un rezultat obtinut de un laborator pentru o analiza, concorda cu rezultatele obtinute de alte laboratoare din alte tari, participante la schema de control extern.

Recoltarea se face in conditii de igiena perfecta, steril, cu sistem vacutainer; apoi cu ajutorul unui sistem de cod de bare, proba circula in laborator avand acelasi ID, ceea ce face imposibila incurcarea probelor.
Toti reactivii si materialele sanitare sunt din import.

Ai fost multumit de serviciile noastre?

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Program de lucru:

Luni-Vineri: 07.30 – 15.30

Sâmbătă-Duminică: închis

Design Webinacci